VLEES
Als een rund klaar is voor de slacht nemen we contact op met onze vaste slager Geert van den Akker uit Overlangel.
Na de slacht worden de mooiste stukken vlees zorgvuldig geselecteerd, gesneden en in porties verpakt.
Het overige vlees wordt verwerkt in onze hamburgers en worsten.
"Om te zorgen dat de kwaliteit van het vlees zo optimaal mogelijk is, verpakken wij het vlees en vriezen het daarna direct voor u in.
Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, het vlees kan lang bewaard worden en we voorkomen dat het vlees taai wordt tijdens het bereiden"
Wij verkopen onze vleespakketten vanuit de boerderij locatie in Neerloon.
Enkele producten zijn ook in losse porties te koop. Zie hieronder het assortiment.
Vlees assortiment:
Bestel hieronder uw vleesproducten; betalen is bij afhalen.
Dit kan via een betaalverzoek met QR code ter plaatse.
Ons vlees is diepgevroren, verdeeld in porties voor 2 personen.
Vleespakketten:
Losse verkoop:
Let op: Sommige producten in de webshop vink je aan per kg.
Mocht je dit niet willen, kun je dit in het opmerkingenveld noteren. Het opmerkingenveld vindt je in de laatste stap van je besteloverzicht.
Losse verkoop rundvlees:
Losse verkoop varkensvlees:
Varkensvlees verkopen we in het BBQ seizoen (lente/ zomer).
Pakketten voor speciale gelegenheden
Zoekt u een pakket op maat voor speciale gelegenheden?
Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
Heeft u nog vragen, stel deze dan via ons contactformulier of bel even.
RECEPTEN: